Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

Jordi Pesarrodona, possible president de l’ANC

|

- Publicitat -

L’actual pallasso i activista, vicepresident de l’Assemblea de Representants del Consell per la República, Jordi Pesarrodona, ha decidit fer un pas endavant i presentar-se al secretariat nacional de l’ANC i, per tant, optar a la presidència de l’entitat; segons ha avançat el Diari Ara. Pesarrodona és actual pallasso i activista, vicepresident de l’Assemblea de Representants del Consell per la República.

L’entitat independentista ja va obrir la setmana passada el termini per a presentar-se a les eleccions internes de l’Assemblea i que permetran decidir qui opta a rellevar l’actual líder de l’entitat, Elisenda Paluzie, qui deixarà el càrrec després de presidir quatre anys l’entitat. L’exregidor d’ERC a Sant Joan de Vilatorrada ha manifestat que és necessari “reactivar el carrer per demostrar que el procés és més viu que mai” i defensa una “societat mobilitzada” perquè els partits segueixin “el mandat del poble”.

Publicitat

Pesarrodona ha pres la decisió un cop s’hagi aprovat el full de ruta per als pròxims dos anys, un document estratègic que assegura compareix “plenament”.

L’activista ha d’aconseguir els avals necessaris -dues territorials o sectorials, una de les quals ha de ser del seu municipi- per postular-se per formar part de la direcció de l’ANC. Cal recordar que la seva principal rival a la presidència serà Dolors Feliu, que apareix com a candidata de consens després dels moviments dels darrers mesos per conformar una “llista de país”.

Et pot interessar  L'ANC recorre al Tribunal Suprem contra el tancament de la campanya 'Consum Estratègic'
Publicitat

Opinió

Minut a Minut