Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024
Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024

Jordi Cuixart: “Prou d’insultar-nos entre companys de lluites compartides, no porten enlloc”

|

- Publicitat -

El president d’Òmnium Cultural, Jordi Cuixart, ha participat en l’acte de l’entitat que s’ha celebrat aquest dimecres, amb l’assistència de polítics catalans com ara Pere Aragonès, Laura Borràs o el president inhabilitat Quim Torra.

Durant la seva intervenció, el pres polític s’ha dirigit directament als partits que estan negociant l’executiu català i que aquest dimecres s’han reunit per pactar un “acord de mínims”, i els ha recordat que “perden el sentit si els utilitzem com a arma llancívola”.

Publicitat

Cuixart ha demanat “de tot cor” a la classe política que “s’abandonin les dinàmiques del desgast i l’hiper-tactisme”, deixant clar que tots ells són imprescindibles, i ha fet una crida a la pau davant d’uns dies molt tensos entre els partits: “Hem de seguir lluitant sense que ens divideixin. Prou d’insultar-nos entre companys de lluites compartides, no porten enlloc. Prou!”. Amb tot, Cuixart reitera la necessitat d’una “solució col·lectiva” per tots els represaliats, i demana l’amnistia “per poder afrontar una resolució democràtica del conflicte polític”.

Et pot interessar  Òmnium Cultural rebrà el premi anual en Reconeixement pel suport a la Premsa Comarcal de l'ACPC
Publicitat

Opinió

Minut a Minut