Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

Jofre Llombart revoluciona la xarxa amb una piulada sobre la censura als mitjans arran de la polèmica a l’ARA

|

- Publicitat -

El secretari de Difusió de la Generalitat de Catalunya ha acabat aquestes festes endinsat en la polèmica sobre l’article que el diari ARA va censurar. Potser sense tenir massa en compte el càrrec que ocupa, Jofre Llombart va piular un punt de vista sobre el fet que, el dia d’avui, la decisió de publicar un article vagi directament relacionat amb el màrqueting del diari, ja que amb els mitjans actuals s’acabarà filtrant l’article, fent-li més publicitat i sent més llegit del que hauria estat si s’hagués publicat com tocava des del primer moment.

La manera amb la qual Llombart va explicar això en una piulada va resultar ambigua per molts usuaris de la xarxa, que es debatien sobre si Llombart està a favor de la censura que va fer el diari ARA o no, un assumpte que aquest divendres el mateix secretari de Difusió ha volgut aclarir en un altre fil a Twitter.

Publicitat

“Potser no m’he explicat bé i és responsabilitat meva. Té el mateix dret el diari Ara a no publicar l’article com els seus lectors a recriminar-li. El que volia dir al tuit inicial és que impedir que un article surti a la llum és impossible. Només pots escollir si l’aculls o no”, ha explicat Llombart, que ha defensat que la seva piulada inicial tan sols era un “punt de vista tècnic sobre la censura al segle XXI”. Així i tot, l’exlocutor de ràdio ha admès un “error doble” en el seu tuit inicial: D’entrada, ha admès que “no s’ha sabut explicar i això és greu tenint en compte la meva professió”, i el que considera més greu és que, tenint en compte el seu càrrec “no hauria d’haver intervingut en la polèmica per evitar que hi hagi ciutadans que es pensin que he pres part a favor o en contra del diari Ara”.


 

Et pot interessar  La polèmica per convidar AC a unes jornades de Sabadell porta l’ANC a prohibir actes amb candidats del 12-M

 

Publicitat

Opinió

Minut a Minut