Edició 1953

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 30 de novembre del 2023
Edició 1953

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 30 de novembre del 2023

Joana Ortega renuncia a presidir el PDeCAT però continuarà vinculada al projecte

|

- Publicitat -

L’exvicepresidenta del Govern i exdirigent d’Unió, Joana Ortega, finalment ha decidit no presentar una candidatura per presidir el PDeCAT en l’assemblea que el partit celebrarà el 15 i 16 de maig, tot i que “seguirà propera” al projecte que representa. “Després de força dies on s’ha parlat de la meva possible aspiració a presidir el PDeCAT, vull fer saber que seguiré propera al projecte que representa però no assumiré ni ocuparé cap lloc de responsabilitat estructural al partit”, ha destacat en un missatge a Twitter que ha recollit Europa Press.

Publicitat

Ortega es perfilava com la nova presidenta del partit acompanyada de l’actual portaveu de la formació, Marc Solsona, com a secretari general, però finalment ha decidit no fer el pas de substituir en el càrrec David Bonvehí. L’assemblea del PDeCAT es va convocar després que la formació no va aconseguir obtenir representació al Parlament en els comicis del 14 de febrer.

En aquest congrés, el partit proposa recuperar la figura d’una secretaria general de caràcter executiu, amb una presidència més representativa i institucional, i donar més poder al Consell Nacional per facilitar la participació dels associats i per adaptar-se millor a l’actualitat.

Publicitat

Més notícies

Opinió