Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

VÍDEO I Joan Ribó anuncia que vol revalidar l’alcaldia de València

|

- Publicitat -

 

L’alcalde de València, Joan Ribó (Compromís), va publicar ahir un vídeo des del seu compte personal de Twitter anunciant que es tornaria a presentar com a candidat a l’alcaldia a les eleccions de 2023.  Ribó havia manifestat diverses vegades que la decisió, en un sentit o un altre, seria anunciada després de l’estiu. També havia especificat que abans de fer-ho públic volia tractar-ho internament amb els membres de la coalició Compromís.

Publicitat

El vídeo comença a la plaça de Patraix, el popular barri on viu el batlle, i el mostra circulant en bicicleta per la ciutat, una faceta ben coneguda pels valencians. Amb això Ribó també vol emfatitzar les polítiques de pacificació del trànsit, de desplegaments de carril bici i la voluntat ecologista del seu govern. El recorregut acaba al balcó de l’ajuntament de la ciutat.

Ribó, que és alcalde des de 2015 i ha liderat el canvi progressista i valencianista després de la llarga etapa de Rita Barberà, ja havia encapçalat Compromís l’any 2011, aleshores quedant-se a l’oposició.

Et pot interessar  Plataforma per la Llengua inicia converses amb grups del Congrés per recórrer la proposta educativa del País Valencià
Publicitat

Opinió

Minut a Minut