Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

[VÍDEO] Joan Puigcercós veu “molt difícil” culminar la independència en quatre anys

|

- Publicitat -

L’expresident d’ERC Joan Puigcercós veu “agosarat” dir que en els pròxims quatre anys es culminarà la independència. En una entrevista a ‘Ràdio 4 i La 2, ha dit que amb aquest discurs el president de la Generalitat, Pere Aragonès, vol deixar clar que ERC no ha renunciat a la independència de Catalunya. Segons Puigcercós però, és “molt difícil”. D’altra banda, l’exdirigent dels republicans ha considerat que en aquesta legislatura s’hauran de trobar “espais de treball conjunt” amb el PSC, tenint en compte que és el partit més votat. I ha criticat el discurs “màgic” de JxCat que utilitza “conceptes buits” per “escarnir” ERC que, segons ha dit, ha optat pel realisme des de l’endemà de la declaració d’independència del 2017.

Joan Puigcercós desvincula el cas de Laura Borràs del Procés: “no té res a veure. Va trossejar un contracte i l’han enxampat”. També ha dit que no pensava que Aragonès acabaria sent president però que ja de jove destacava “per la seva austeritat en les formes”. I creu positiu el model que ERC tingui un president de la Generalitat que no sigui el president del partit. I en aquest sentit no creu que hi hagi d’haver relleu a la presidència de la formació: “encara no ha arribat el moment del relleu a la presidència d’ERC”. 

Publicitat

https://twitter.com/cafedidees_rtve/status/1397081968429441024

Et pot interessar  ERC celebra l'ajornament del judici per l'1-O però reclama l'aplicació de l'amnistia a Jové, Garriga i Salvadó
Publicitat

Opinió

Minut a Minut