Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024
Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024

Joan Laporta carrega contra El Confidencial després que el vinculessin amb Puigdemont per reforçar la seva candidatura amb el FCB

|

- Publicitat -

L’expresident del Barça, Joan Laporta, ha desmentit unes informacions falses que va proporcionar El Confidencial, que afirmaven que Laporta s’hauria trobat amb Carles Puigdemont a Perpinyà per sol·licitar ajuda de cara a buscar suports per tornar a ser president del Barça en les pròximes eleccions del 2021.

Segons El Confidencial, Laporta buscaria impulsar una candidatura conjunta amb un altre candidat, Víctor Font, que consta amb suports importants com Xavi Hernández. A més, també asseguren que la candidatura també estaria aprovada per Jaume Roures.

Publicitat

Una difamació en tota regla que el mateix Laporta ha desmentit a través d’un fil a Twitter, assegurant que “hi ha determinats grups de poder que tenen por que torni a presidir el Barça i retornar la il·lusió al barcelonisme”. Pel que fa al president Puigdemont, Laporta diu que “als amics amb dificultats se’ls ajuda, no se’ls demana ajuda, i menys amb la situació que està vivint”.

Et pot interessar  Puigdemont retreu a Aragonès que "ha malbaratat la majoria independentista"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut