Dijous, 29 de setembre de 2022 - Edició 1526
La República

Joan Laporta carrega contra El Confidencial després que el vinculessin amb Puigdemont per reforçar la seva candidatura amb el FCB

L’expresident del Barça assegura que no demanaria ajuda a Puigdemont perquè “als amics amb dificultats no se’ls demana ajuda”

Redacció 13/08/2020

L’expresident del Barça, Joan Laporta, ha desmentit unes informacions falses que va proporcionar El Confidencial, que afirmaven que Laporta s’hauria trobat amb Carles Puigdemont a Perpinyà per sol·licitar ajuda de cara a buscar suports per tornar a ser president del Barça en les pròximes eleccions del 2021.

Segons El Confidencial, Laporta buscaria impulsar una candidatura conjunta amb un altre candidat, Víctor Font, que consta amb suports importants com Xavi Hernández. A més, també asseguren que la candidatura també estaria aprovada per Jaume Roures.

Una difamació en tota regla que el mateix Laporta ha desmentit a través d’un fil a Twitter, assegurant que “hi ha determinats grups de poder que tenen por que torni a presidir el Barça i retornar la il·lusió al barcelonisme”. Pel que fa al president Puigdemont, Laporta diu que “als amics amb dificultats se’ls ajuda, no se’ls demana ajuda, i menys amb la situació que està vivint”.