Edició 1889

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 27 de setembre del 2023
Edició 1889

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 27 de setembre del 2023

Un membre de la JEC pregona l’odi contra Puigdemont a la xarxa

El vocal mostra ser un ultra a les xarxes socials i es posiciona clarament contra el president amb piulades com "el 155 comença per un requeriment a Puigdemont"

|

- Publicitat -

Un dels vocals catedràtics de la Junta Electoral Central torna a trencar la imparcialitat de l’òrgan. Es tracta de Carlos Vidal Prado, membre de la JEC i una de les veus que ha decidit que el president Puigdemont i els consellers Comín i Ponsatí no poden concórrer a la llista europea. Vidal té nombroses piulades i comentaris contra Puigdemont, el procés català i peticions d’un 155 per a Catalunya.

Publicitat

El catedràtic de dret constitucional i vocal mostra ser un ultra a les xarxes socials i es posiciona clarament contra el president amb piulades com “el 155 comença per un requeriment a Puigdemont”, demanant que el Gobierno prohibís que el president presentés el seu llibre a Bèlgica o repiulant missatges contra la majoria independentista catalana.

Sent un dels membres de la JEC, ha format part de la negligència de prohibir els drets polítics dels exiliats, que ha portat a ocupar -provisionalment- els llocs de la llista al seu advocat Gonzalo Boye, la periodista Bea Talegón i l’exalcalde Xavier Trias.

És així com aquest ultra prohibeix i inhabilita no només els drets polítics dels representatns electes sinó de l’electorat català. Aquest pròxim dimecres els advocats presentaran el recurs.

Et pot interessar  Puigdemont avisa que les condicions no les posa qui demana ajuda: "Em penso que algú es confon"
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió