Dissabte, 29 de gener de 2022 - Edició 1283
La República

Un membre de la JEC pregona l’odi contra Puigdemont a la xarxa

Un dels vocals catedràtics de la Junta Electoral Central torna a trencar la imparcialitat de l’òrgan. Es tracta de Carlos Vidal Prado, membre de la JEC i una de les […]

Redacció 30/04/2019

Un dels vocals catedràtics de la Junta Electoral Central torna a trencar la imparcialitat de l’òrgan. Es tracta de Carlos Vidal Prado, membre de la JEC i una de les veus que ha decidit que el president Puigdemont i els consellers Comín i Ponsatí no poden concórrer a la llista europea. Vidal té nombroses piulades i comentaris contra Puigdemont, el procés català i peticions d’un 155 per a Catalunya.

El catedràtic de dret constitucional i vocal mostra ser un ultra a les xarxes socials i es posiciona clarament contra el president amb piulades com “el 155 comença per un requeriment a Puigdemont”, demanant que el Gobierno prohibís que el president presentés el seu llibre a Bèlgica o repiulant missatges contra la majoria independentista catalana.

Sent un dels membres de la JEC, ha format part de la negligència de prohibir els drets polítics dels exiliats, que ha portat a ocupar -provisionalment- els llocs de la llista al seu advocat Gonzalo Boye, la periodista Bea Talegón i l’exalcalde Xavier Trias.

És així com aquest ultra prohibeix i inhabilita no només els drets polítics dels representatns electes sinó de l’electorat català. Aquest pròxim dimecres els advocats presentaran el recurs.