Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

Jaume Alonso-Cuevillas destapa una pífia del diari ‘El Periódico

|

- Publicitat -

El diputat de Junts per Catalunya, Jaume Alonso-Cuevillas, ha fet una piulada en la qual ha deixat en evidència el Periódico. El polític ha detectat una errada en un peu de fotografia i l’ha feta saber a la plataforma de l’ocellet blau.

En concret, en la notícia s’explicava que el fiscal de l’Audiència Nacional ha reclamat tres anys de presó per Josep Lluís Alay, el cap d’oficina de Puigdemont, i il·lustrava la notícia amb una imatge d’arxiu en la qual sortia el diputat de Junts amb Alay. L’errada ha estat que en el peu de fotografia se citava la imatge com si s’hagués fet aquest matí, però en realitat se suposa que és de 2018.

Publicitat

Alonso-Cuevillas ha ironitzat sobre el fet que avui s’ha encarregat de presidir la Comissió d’Exteriors al Parlament de Catalunya, i que per tant no podia estar a l’Audiencia Nacional amb Alay.

Ha fet un comentari irònic en el qual ha dit que “Definitivament tinc un doble”. Diverses persones han comentat la piulada i han fet esment al rigor periodístic. El Periódico ja ha rectificat el peu de fotografia, mencionant que és una imatge d’arxiu del 4 de juny de 2018.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut