Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

Jair Dominguez se’n fot d’una amenaça directa de Santiago Abascal

|

- Publicitat -

L’humorista i periodista català Jair Dominguez, reconegut pel programa Està Passant i per col·laborar amb Catalunya Ràdio, ha encès l’extrema dreta espanyola fins a tal punt que el seu líder, Santiago Abascal, l’ha amenaçat de portar-lo als tribunals.

Dominguez, que no té pèls a la llengua a l’hora de criticar el feixisme a Twitter i als mitjans de comunicació, va dir en una intervenció al programa El Matí de Catalunya Ràdio, que el Parlament hauria de combatre Vox “amb un cop de puny a la boca”. Després que un mitjà extremista com el Libertad Digital se’n fes ressò, el líder de l’extrema dreta ha assegurat a Twitter que “s’asseurà a la banqueta, no en tinc cap dubte. Ens en fem càrrec”.

Publicitat

Davant d’aquesta amenaça directa, Jair Dominguez no ha reculat en les seves creences ni per un instant, i li ha etzibat “que sigui un dilluns, així m’agafo el dia lliure”. El comentari ha desencadenat desenes de burles contra Santiago Abascal i Vox.


 

 

Et pot interessar  El govern espanyol amenaça amb recursos al TC contra les lleis de memòria històrica dels governs del PP i Vox
Publicitat

Opinió

Minut a Minut