Dimecres, 5 d'octubre de 2022 - Edició 1532
La República

Jair Dominguez se’n fot d’una amenaça directa de Santiago Abascal

El líder de l’extrema dreta espanyola assegura que l’humorista “s’asseurà a la banqueta”, i aquest li demana “que sigui un dilluns, així m’agafo el dia lliure”

Àlex Huguet 17/02/2021
Jair Domínguez

L’humorista i periodista català Jair Dominguez, reconegut pel programa Està Passant i per col·laborar amb Catalunya Ràdio, ha encès l’extrema dreta espanyola fins a tal punt que el seu líder, Santiago Abascal, l’ha amenaçat de portar-lo als tribunals.

Dominguez, que no té pèls a la llengua a l’hora de criticar el feixisme a Twitter i als mitjans de comunicació, va dir en una intervenció al programa El Matí de Catalunya Ràdio, que el Parlament hauria de combatre Vox “amb un cop de puny a la boca”. Després que un mitjà extremista com el Libertad Digital se’n fes ressò, el líder de l’extrema dreta ha assegurat a Twitter que “s’asseurà a la banqueta, no en tinc cap dubte. Ens en fem càrrec”.

Davant d’aquesta amenaça directa, Jair Dominguez no ha reculat en les seves creences ni per un instant, i li ha etzibat “que sigui un dilluns, així m’agafo el dia lliure”. El comentari ha desencadenat desenes de burles contra Santiago Abascal i Vox.