Dimecres, 5 d'octubre de 2022 - Edició 1532
La República

Jair Dominguez ironitza sobre la quota d’ensenyament en castellà: “Bonic conjunt de premis Nobel sortirien d’allà”

L’humorista i copresentador de BricoHeroes ha estat crític amb el Govern que considera que ” ens ha deixat orfes de poder de decisió i en mans de tribunals franquistes”

Redacció 03/12/2021

L’humorista i copresentador de BricoHeroes, Jair Dominguez, ha valorat la notícia que el Tribunal Supremo hagi imposat el 25% de les classes en castellà. Amb la seva dosi d’humor habitual ha proposat que “seria bo posar tots els fills de les famílies que denuncien JUNTS a la mateixa classe. Full 100% hores en castellà”

Així ha proposat de manera irònica una solució perquè les famílies que volen que s’ensenyi els seus fills en el 25% de castellà que marca la llei, puguin fer-ho sense anar en detriment de la resta de famílies que volen que les eduquin en català.

Dominguez ha etzibat que si es fes: “Bonic conjunt de premis Nobels sortirien d’alla”, donant a entendre que la frase tenia una certa ironia en l’afirmació.

En una altra piulada, ha estat més crític i ha dit que “per fatxa que sigui aquesta família, la culpa és només de qui ens governa, que ens ha deixat orfes de poder de decisió i en mans de tribunals franquistes.