Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

Jair Dominguez expressa “la seva energia per l’any 2022” amb una fotografia amb ulleres de sol i un jutjat de fons

|

- Publicitat -

L’humorista i presentador del programa “Bricoheroes”, Jair Dominguez, s’ha apuntat a la tendència que s’ha posat de moda a les xarxes socials.

En concret, ha volgut participar en el repte de sense fer una fotografia nova, “mostrar la seva energia pel 2022”. Dominguez ha penjat una sortint dels jutjats amb la mascareta baixada i ulleres de sol.

Publicitat

És possible que s’hagi fet aquesta fotografia, en referència a l’associació “Hablamos Español” que va denunciar el programa de bricolatge en el qual van dir que “tenien un gos que vigila, i que li va ensenyar a olorar espanyols”. O bé per la denúncia de l’Associació de Guàrdies Civils (AEGC) que es van querellar contra Bricoheroes, per dir que si tiraves una esquadra contra la Benemèrita, els podia fer mal perquè “tenen la pell molt fina”.

D’aquesta manera, ha deixat entreveure la seva crítica a la politització de la justícia i a la persecució als programes d’humor, que ironitzen sobre la situació política a Catalunya. També permet interpretar un cert esgotament amb la pandèmia. Per acabar, també mostra l’estil provocador de l’humorista, que llueix ulleres de sol amb una cara d’indiferència.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut