Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

Investiguen dos Guàrdies Civils per drogar i violar una jove

|

- Publicitat -

Nou escàndol a les files de la Guàrdia Civil espanyola. El jutjat d’Instrucció número 8 de Madrid està investigant una violació d’una jove de 27 anys després de ser drogada per tres homes, dos d’ells actuals Guàrdies Civils de les Illes Balears i de Coruña.

Els fets van passar l’11 de març de 2018 quan la jove va anar a un bar del barri de La Latina a Madrid, juntament amb un amic, segons explica eldiario.es. Els presumptes violadors van convidar a la noia a prendre una copa amb ells, que va acceptar quan el seu company va decidir marxar a casa. Segons el que ha explicat la víctima, podrien haver-la drogat posant substàncies a la seva beguda, ja que en un moment de confusió, va començar a perdre la noció del temps. Només recorda una discoteca, l’interior d’un taxi i finalment, un llit rodejat de diversos homes sense samarreta que li van arrencar les mitges. L’endemà al matí, quan va despertar, ja a casa del seu amic, tenia forts dolors vaginals i només recordava parts del que va passar.

Publicitat

La jove va denunciar els fets a la Policia Nacional cinc dies després del que va passar, i a través d’un grup de whatsapp va aconseguir identificar-los.

Et pot interessar  Detenen a Barcelona un presumpte terrorista d'Estat Islàmic
Publicitat

Opinió

Minut a Minut