Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

Vox incompleix la seva promesa electoral i pacta una subvenció de 20 MEUR a la Televisió Castella i Lleó

|

- Publicitat -

Vox va criticar les subvencions destinades a la Televisió Castella i Lleó i es va comprometre a posar fi a aquests ajuts durant la campanya electoral. “Es destinen 25 milions d’euros. Es diu aviat. Aquests 25 milions estarien millor utilitzats obrint centres sanitaris als pobles”, va respondre l’actual vicepresident autonòmic, Juan García-Gallardo en una entrevista a Tretze.

Tanmateix, com informa eldiario.es, aquest divendres PP i Vox han acordat una nova subvenció de més de 20 milions d’euros a la televisió, malgrat que en 2018 l’Audiència Nacional va qualificar aquest tipus de subvencions com un contracte de prestació de serveis subjecte a IVA a la televisió privada que explota la seva llicència de TDT.

Publicitat

Per acabar-ho d’adobar, coincideix amb una setmana en què s’ha anunciat el tancament de desenes de consultoris rurals per la falta de metges. La solució del PP de Castella i Lleó és un servei de taxis per tal que els pacients es desplacin al centre de salut més pròxim. Això suposa un altre incompliment electoral, aquest dels populars, ja que l’actual president autonòmic, Alfonso Fernández Mañueco, es va comprometre a “blindar per llei” els serveis sanitaris als pobles per a evitar el seu tancament.

Et pot interessar  El PPC allarga la mà a Junts per "entendre's" en l'impost de successions
Publicitat

Opinió

Minut a Minut