Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

Vox es nega a esborrar el tuit homòfob que li reclama Twitter per recuperar el compte

|

- Publicitat -

El partit d’ultradreta i radical unionista espanyol, Vox, des del dia 21 de gener no pot publicar tuits. Té el perfil bloquejat per la mateixa plataforma de Twitter després que comprovés que hi havia una entrada que anava en contra de les lleis de l’espai 2.0.

Twitter España ha fet arribar a Vox que si vol recuperar el perfil, haurà d’esborrar un tuit homòfob. Els franquistes s’hi han negat i han iniciat una campanya contra la plataforma denunciant-la per a vulnerar els seus drets de llibertat d’expressió i d’exercir contra ells una censura.

Publicitat

La realitat, però, és que el tuit sol·licitat no només és ofensiu pel col·lectiu LGTBI sinó per qualsevol persona demòcrata i amb dos dits de front.

Així doncs, el portal considera que la piulada “viola la Política de Twitter relativa a les conductes d’incitació a l’odi” i l’única opció de desbloquejar el compte és que sigui esborrada. El text diu: “Lo que no soportamos es que os metáis en nuestra casa y nos digáis cómo tenemos que vivir y cómo tenemos que educar a nuestros hijos. Y menos aún que con el dinero público promováis la pederastia”, contestó la formación de extrema derecha”.

Esprem que Twitter es mantingui ferm i no cedeixi davant el falangisme que desprèn odi contra el món LGTBI i que pretén tirar enrere en els seus drets i llibertats que tant han costat d’aconseguir. El partit d’ultradreta i radical unionista s’ha quedat sense un dels seus principals altaveus, on tenia més de 360.000 seguidors.

Et pot interessar  La justícia obliga l'Ajuntament de Santa Susanna a penjar la bandera espanyola a la façana
Publicitat

Opinió

Minut a Minut