Edició 2113

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 08 de maig del 2024
Edició 2113

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 08 de maig del 2024

Vox amenaça amb una querella contra Sánchez per la llei d’amnistia

Abascal afirma que el PSOE està cometent un "cop d'estat" a la Constitució a canvi de la investidura

|

- Publicitat -

Nervis a les dretes espanyoles pel cada vegada més possible acord entre el PSOE i l’independentisme per desencallar la investidura de Pedro Sánchez. El president de Vox, Santiago Abascal, ha anunciat aquest dilluns que el seu partit presentarà una querella contra Sánchez per suborn davant el Tribunal Suprem (TS) si, finalment, es presenta la llei d’amnistia que el PSOE està negociat amb ERC i Junts.

Paral·lelament, Abascal ha avançat en roda de premsa des de Madrid que el partit també prepara una querella per prevaricació contra els membres de la Mesa del Congrés i del Senat que admetin a tràmit la norma. Com a pas previ, Vox ha plantejat un requeriment a les presidències d’ambdues cambres legislatives alertant de la il·legalitat i la “inconstitucionalitat” d’aquesta eventual llei de perdó als encausats del procés.

Publicitat

Per la seva banda, el president del PP, Alberto Núñez Feijóo, ha anunciat aquest dilluns que el PP convocarà manifestacions simultànies a totes les capitals de província d’Espanya el pròxim diumenge 12 de novembre.

Et pot interessar  L'Associació de Fiscals retreu a la Fiscalia General de l'Estat que els ocultés la petició d'un informe sobre l'amnistia
Publicitat

Opinió

Minut a Minut