Dilluns, 30 de novembre de 2020 - Edició 858
La República

[Vídeo] Una xirigota de Cadis insinua que Albert Rivera esnifa cocaïna

El Carnaval de Cadis s’aprova i el concurs de xirigotes, cobles recitatives amb lletres satíriques, ja ha començat. El fenomen és tal al sud d’Andalusia que fins i tot és […]

Redacció
Redacció 28/01/2019
Xirigota: ‘Las cosas del destino’

El Carnaval de Cadis s’aprova i el concurs de xirigotes, cobles recitatives amb lletres satíriques, ja ha començat. El fenomen és tal al sud d’Andalusia que fins i tot és necessari elaborar fases preliminars abans del concurs oficial.

Justament durant una de les jornades preliminars, una de les comparses ja s’ha fet viral per un dels seus acudits. La xirigota ‘Las cosas del destino’ de Cadis insinua al final de la tonada que Albert Rivera consumeix substàncies estupefaents. Concretament, fan un joc de paraules quan han de Parlar del líder de Ciudadanos i citen el grup “Raya Real” en referència a les ‘ratlles’ que una ha de fer amb la cocaïna per a poder-la esnifar.

Raya Real és un grup de sevillanes molt conegut a Andalusia i que no pot faltar durant la Feria de Abril. Cal recordar que el mateix Rivera va augmentar els rumors quan es va saltar un control a l’aeroport del prat anomenat “de traces” que detecta, entre altres coses, les drogues.

Relacionats