Dilluns, 20 de març de 2023 - Edició 1698
La República

[Vídeo] Un prestigiós mitjà anglès mostra la brutalitat de la policia espanyola quan intervé en una baralla a Madrid

El tarannà predemocràtic de la policia espanyola va quedar en evidència durant la seva actuació de l’1-O i els catalans en som ben conscients. Fins i tot els anglesos ho […]

Gerard Sesé 10/04/2019

El tarannà predemocràtic de la policia espanyola va quedar en evidència durant la seva actuació de l’1-O i els catalans en som ben conscients. Fins i tot els anglesos ho saben. Diferents mitjans s’han fet ressò, per exemple, del tracte que reben els seus seguidors de futbol quan viatgen al Regne d’Espanya quan hi ha partit.

Ara, el Daily Mail, ha publicat una notícia d’un vídeo gravat per un ciutadà on es pot veure una baralla al centre de Madrid entre un grup de persones d’ètnia gitana. L’escena, esperpèntica, té un gir inesperat grotesc. La gent comença a demanar la presència de la policia i quan arriba, lluny de posar pau, comencen a repartir mastegots i puntades de peu a tort i a dret.

La gent, incrèdula, comença a increpar l’actitud de la policia espanyola que no cessa i, a mesura que van arribant més agents, encara hi ha més violència.