Edició 1893

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 01 de octubre del 2023
Edició 1893

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 01 de octubre del 2023

[Vídeo] Un jove del PP boicoteja un acte feminista cridant “cap a casa a fer el sopar!”

|

- Publicitat -

L’acció feminista “Un violador en el teu camí”, una coreografia amb un càntic que denuncia la violència masclista que va començar als carrers de Xile i s’ha estès arreu del món es va celebrar la setmana passada a Santiago de Compostela, a Galícia.

Publicitat

Tal com es pot veure en un vídeo, a mitja performance, aprofitant un moment de silenci, un jove va intentar boicotejar l’acte cridant “Ara a casa, que cal fer el sopar!”. Finalment va haver d’abandonar la Praza do Obradoiro increpat i sacsejat per altres homes que estaven presents en la performance.

Resulta que el jove estava fins ara lligat a les Nuevas Generaciones (les joventuts del PP) de Santiago, organització que ha condemnat la seva actuació i ha informat que aquest mateix dimarts “ha presentat la seva baixa automàtica”.

Fonts populars han traslladat a Europa Press que, després de tenir coneixement de fet, es va actuar i es va parlar amb el jove, que ja no pertany a Noves Generacions de Santiago. “Va admetre que s’havia equivocat i que havia de marxar”, han indicat.

Et pot interessar  PP i Vox mouen fitxa per desfer la reforma del reglament del Congrés
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió