Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

[Vídeo] Un grup neonazi agredeix els joves del sindicat d’estudiants de Màlaga i fa salutacions feixistes

|

- Publicitat -

El Sindicat d’Estudiants de Màlaga ha denunciat les provocacions d’un grup de feixistes que van irrompre a la carpa cridant i fent salutacions feixistes amb l’únic objectiu d’intimidar i agredir el jovent. “Els companys i companyes van respondre amb contundència, envoltant-los per a impedir l’agressió i frustrant els seus plans”, exposen en un comunicat. Els tres ultres són coneguts a la zona per aquesta mena d’accions.

Així mateix, els estudiants expliquen que han estat en el punt de mira dels grupuscles neonazis des que es va construir aquest espai antifeixista i defensor de l’escola pública. I, com sempre, amb impunitat i protecció del poder. “Hem repel·lit aquest atac, però volem dir alt i clar que aquests energúmens tenen protectors i patrocinadors: l’Ajuntament del PP, la subdelegació del govern, la Policia Nacional i el conjunt de l’aparell de l’Estat, que els atorga protecció total per a les seves actuacions”, reivindiquen.

Publicitat

En aquesta ocasió, “tard i suaument” la policia els va acabar fent fora mentre centenars de persones cridaven ‘No pasarán’.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut