Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

VÍDEO | Tensió davant l’intent d’assassinar la vicepresidenta a Argentina

|

- Publicitat -

En les últimes hores s’han fet virals les imatges d’Argentina. Durant la manifestació en suport a la vicepresidenta del país, Cristina Fernández de Kirchner, un home l’ha intentat assassinar sense cap mena d’escrúpol. Fernández de Kirchner, qui va ser presidenta de l’Argentina entre 2007 i 2015, està acusada d’un delicte de corrupció pel qual li demanen 12 anys de presó.

Durant la reivindicació a favor de la vicepresidenta, un home ha tret, sense amagar-se de ningú, una arma de foc i li apunta a la cara, a menys d’un pam. Tot i que va ser premut el gallet de la pistola, i tot i estar carregada (amb un total de cinc bales) no va arribar-se a disparar. Tot i això, les imatges, impactants, s’han fet virals. El ministre de Seguretat del país, Aníbal Fernández ha declarat “és un fet d’una gravetat humana i institucional sense precedents” i ell mateix ha confirmat que la persona ja és detinguda.

Publicitat

S’ha confirmat que l’home qui volia matar a Fernández de Kirchner és Fernando Andre Sabag Montiel, de 34 anys i de nacionalitat brasilera.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut