Edició 2193

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de juliol del 2024
Edició 2193

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de juliol del 2024

[Vídeo] Russian Today denuncia que hi ha mitjans espanyols que blanquegen la ultradreta

|

- Publicitat -

Una vegada més, Inna Afinogenova, la reportera de Russian Today en la seva versió en castellà, conegut com RT en Espanyol, ha tornat a fer un vídeo on denuncia l’Estat espanyol.

Publicitat

En aquesta ocasió, la peça va destinada als mitjans de comunicació espanyols que com a tentacles de l’estat blanquegen el feixisme i la ultradreta per abraçar un relat contundent i sense escrúpols contra l’independentisme.

El vídeo la periodista denuncia que a Espanya, com també a Brasil, els mitjans de comunicació fan mans i mànigues per evitar dir que Vox és un partit feixista. La periodista repassa alguns titulars o tuits de premsa i televisions espanyoles que amaguen la realitat sobre el partit d’Abascal i assegura que es tracta d’una falsa neutralitat: “de ser equidistant a ser còmplice només hi ha un pas”.

Recorda com va arribar el feixisme a les institucions posant d’exemple a Hitler i Mussolini. I es pregunten com ha de reaccionar el periodisme amb l’auge de la ultradreta i que fer-se ressò d’ell sense tractar-lo com a tal ajuda que “s’obri camí” a la societat.

Et pot interessar  El neonazi 'Pugilato' acusa falsament un músic mallorquí i desencadena una onada d'amenaces
Publicitat

Opinió

Subscriu-te al canal de WhatsApp

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Minut a Minut