Edició 2093

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 18 de abril del 2024
Edició 2093

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 18 de abril del 2024

[Vídeo] Pablo Iglesias, un unionista més: així aplaudeix i celebra les respostes de justícia als independentistes

|

- Publicitat -

L’esperit del 15-M, moviment social el qual va fer sorgir el partit de Pablo Iglesias, Podemos, ha quedat mort i enterrat definitivament un cop el seu líder ha entrat a governar.

Tots aquells que des de Catalunya encara tenen la barra de dir que “una altra Espanya és possible” al·legant a forces com la de Unidas Podemos, han quedat ja totalment desacreditats. Els comuns han quedat retratats sovint quan s’ha de fer front a la posició sobre l’eix nacional però ara ja Iglesias ha dissipat tots els dubtes.

Publicitat

Ja va donar pistes quan dilapidava el referèndum o la mesa de diàleg a canvi de formar govern amb el PSOE però és que ara ja és un més del clan unionista, sense pal·liatius i matisos.

Durant la sessió avui al Congreso, el ministre de Justícia espanyol Juan Carlos Campo s’ha burlat de la proposta d’alliberament de Sànchez i Cuixart quan Laura Borràs, de JxCat, li recordava l’informe d’Amnistia Internacional. Amb el mateix to, semblava el ministre una còpia barata de Cantinflas, ha respost a Albert Botran de la CUP que cal reformar el delicte de sedició però també del mediambiental.

Les repugnants respostes a tot demòcrata, que justificaven la presó de gent innocent, no han despertat la vena de defensa de drets i llibertats del ministre Pablo Iglesias sinó que més aviat el contrari. El líder lila ha aplaudit i, fins i tot, ha celebrat amb el president Sánchez les respostes del ministre de justícia. No us perdeu el final d’aquests dos vídeos:

 

Et pot interessar  Albiach acusa el Govern de "passar la patata calenta" de la gestió de la sequera als ajuntaments
Publicitat

Opinió

Minut a Minut