Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

[Vídeo] La televisió basca compara el caspós acte patriòtic de Robles amb un equip d’hoquei gel

|

- Publicitat -

La ministra de defensa espanyola, Margarita Robles, acompanyada de la presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, i de l’alcalde de Madrid, Martínez Almeida van fer ahir un acte de clausura al Palacio de Hielo de Madrid que s’havia convertit en un dipòsit de cadàvers per donar sortida als milers de morts no explicats ocorreguts a la regió amb més mortaldat del món.

L’acte, amb l’himne d’Espanya a tot drap, ha estat amb incredulitat i sorneguera (no podia ser d’una altra manera) a la televisió. Però no a la catalana, sinó a la televisió pública basca. Al programa ‘En Jake’ de Xabier Lapitz, el presentador exclamava: “podria ser l’alineació de la selecció espanyola d’hoquei”. El periodista es pregunta: “de veritat era necessari això? Els militars, l’himne, la que portava el compte al gos d’Esperanza Aguirre i avui presidenta de la Comunitat de Madrid…?”.

Publicitat

La cerimònia, casposa i supèrflua, va clausurar l’espai com a dipòsit de cadàvers amb aquesta escena que tan bé el periodista basc ha descrit. Aquí teniu el moment:

 

Publicitat

Opinió

Minut a Minut