Dissabte, 17 d'abril de 2021 - Edició 995
La República

[Vídeo] La indignació en directe del presentador basc Xabier Lapitz amb les mentides de Casado

El programa de la televisió basca ‘En jake’ presentat per Xabier Lapitz ha parlat avui de la presència a Euskal Herria del president del PP, Pablo Casado. Han fet un […]

Gerard Sesé
Gerard Sesé 27/12/2018
Xabier Lapitz

El programa de la televisió basca ‘En jake’ presentat per Xabier Lapitz ha parlat avui de la presència a Euskal Herria del president del PP, Pablo Casado.

Han fet un recull de les seves declaracions on assegurava que durant una visita a Pamplona, coincidint amb les festes dels San Fermines, un grup de gent va intentar agredir-lo “amb pals de para-sols de les terrasses” i que els van insultar i “tirar gots”.

El periodista i conductor de l’espai, Xabier Lapitz, no ha pogut més i en acabar el vídeo ha començat a repetir “no és veritat, és que no és veritat” i ha demanat que es posés un vídeo del moment que, realment, no té res a veure al que plantejava Casado.

Una de les col·laboradores del programa, a més, ha afegit que el que li va molestar a Casado és que la gent passés d’ell tot i buscar una zona amb molta gent per a provocar.