Edició 2102

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024
Edició 2102

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024

[Vídeo] Investiguen l’exèrcit espanyol per deixar disparar una arma de guerra a Ortega Smith

|

- Publicitat -

El diputat de Vox al Congreso, també regidor a Madrid i Secretari general del partit d’extrema dreta, Javier Ortega Smith, es va gravar fent unes pràctiques de tir en un camp de l’exèrcit espanyol rodejat de militars. Disparava a una diana en forma humana i ell s’imaginava que era un terrorista: “només he fallat 4 tirs!” exclama. A més diu que “Este es un hijo de puta del Daesh que había que cargárselo”.

Resulta, però, que estava usant una arma de guerra no permesa per a persones que no formen part del cos a causa de la seva perillositat i a l’expertesa que requereix el seu ús.

Publicitat

L’Estat Major la de Defensa, ens dependent del Ministeri de Defensa, ha obert una investigació per aclarir el que va passar a la base de la Brigada Paracaigudista (BRIPAC) de Múrcia. I és que el dirigent de la formació d’ultradreta va disparar fins a onze vegades un fusell HK G36 de 5,56 mil·límetres de calibre, l’arma de guerra.

Et pot interessar  Plataforma per la Llengua inicia converses amb grups del Congrés per recórrer la proposta educativa del País Valencià
Publicitat

Opinió

Minut a Minut