Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024
Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024

[Vídeo] Feijóo vol aprofitar la desunió de l’independentisme institucional per imposar el constitucionalisme

|

- Publicitat -

El president del PP, Alberto Núñez Feijóo, es frega les mans davant la manca d’unitat mostrada per l’independentisme dies abans de la Diada. El popular ha defensat que hauria de ser un dia “per a tots els catalans” i que enlloc “d’aprofundir en la divisió”, s’hauria de tenir “unitat”.

Però darrere els intents de presentar-se com el salvador de Catalunya, Feijóo deixa ben clar el seu vertader objectiu: “aprofitar la crisi” per imposar el constitucionalisme i l’unionisme i enterrar finalment les aspiracions independentistes. Per això, ha assegurat que el PP vol retornar la “cordialitat” a Catalunya després de la “decebedora etapa del procés”.

Publicitat

Pel líder del PP, la situació econòmica a Catalunya té un “plus de preocupació” pels “enormes costos econòmics, socials i institucionals del procés”, que ha estat un “molt mal negoci”. De l’espoli espanyol ni parlar-ne, clar.

Feijóo també ha lamentat que encara hi ha “tensió” social a conseqüència del procés i la Generalitat és “font d’inestabilitat política”. “Tornem al seny català”, ha demanat, tot criticant que s’aparti “als constitucionalistes catalans” de la taula de diàleg.

Et pot interessar  El PP registrarà un escrit al Congrés per exigir la "dimissió immediata" d'Armengol pel 'cas Koldo'
Publicitat

Opinió

Minut a Minut