Diumenge, 9 de maig de 2021 - Edició 1018
La República

[Vídeo] Espada titlla “casualitat estadística” les 10 víctimes de violència masclista d’aquest gener

Creu que l’esquerra utilitza les morts per fer política perquè potser el mes que ve no hi ha tantes víctimes

Redacció
Redacció 11/02/2020
Arcadi Espada, en una imatge d'arxiu

Arcadi Espada, un dels pares i fundadors del partit ultra Ciudadanos, ha tornat a pixar fora de test. Si ja va ser polèmic i, fins i tot, esgarrifós que assegurés en un article que les persones amb síndrome de Down són “fills babaus” així com els seus pares per haver-los tingut dient que “són uns irresponsables, perquè els han advertit”. A més, posteriorment en una entrevista a Cuatro ha assegurat que la sanitat pública a “no hauria de cobrir les despeses d’aquesta gent”.

Avui, durant una entrevista a Onda Cero, el periodista ha assegurat que el fet que s’hagin produït 10 morts aquest gener de dones a mans de les seves parelles o marits és “una casualitat estadística” i que pot ser que en altres mesos hi hagi menys morts. Així mateix, carregava contra “l’esquerra” per fer política a través de les morts.

Cal recordar que el personatge a ser denunciat per la policia local de l’Ametlla de Mar (Baix Ebre), junt amb set persones més, per pintar “mobiliari urbà”, concretament per gargotejar estanqueres sobre un llaç groc situat a una rotonda de la població.