Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

[Vídeo] Espada titlla “casualitat estadística” les 10 víctimes de violència masclista d’aquest gener

|

- Publicitat -

Arcadi Espada, un dels pares i fundadors del partit ultra Ciudadanos, ha tornat a pixar fora de test. Si ja va ser polèmic i, fins i tot, esgarrifós que assegurés en un article que les persones amb síndrome de Down són “fills babaus” així com els seus pares per haver-los tingut dient que “són uns irresponsables, perquè els han advertit”. A més, posteriorment en una entrevista a Cuatro ha assegurat que la sanitat pública a “no hauria de cobrir les despeses d’aquesta gent”.

Avui, durant una entrevista a Onda Cero, el periodista ha assegurat que el fet que s’hagin produït 10 morts aquest gener de dones a mans de les seves parelles o marits és “una casualitat estadística” i que pot ser que en altres mesos hi hagi menys morts. Així mateix, carregava contra “l’esquerra” per fer política a través de les morts.

Publicitat

Cal recordar que el personatge a ser denunciat per la policia local de l’Ametlla de Mar (Baix Ebre), junt amb set persones més, per pintar “mobiliari urbà”, concretament per gargotejar estanqueres sobre un llaç groc situat a una rotonda de la població.

Et pot interessar  L'Ajuntament de Barcelona fa una crida a seguir lluitant contra les violències masclistes "en tots els àmbits i formes"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut