Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

[Vídeo] El president de Nicaragua es pregunta per què l’ONU no denuncia la persecució política que hi ha a Catalunya

Assegura que al seu país s'atreveixen a intervenir però a Espanya "hi va haver unes eleccions i després hi va haver una persecució, un empresonament" i ningú diu res

|

- Publicitat -

El president de Nicaragua, Daniel Ortega, de manera indirecta, ha comparat la situació de manca de drets humans que viu el seu país amb Espanya. Durant una entrevista amb EFE, el dirigent centreamericà s’ha preguntat perquè amb el seu país tothom s’atreveix i no amb Espanya, on hi ha “presos polítics” i on la gent “va votar i va ser perseguida”.

“Hi ha alguna iniciativa que qüestioni els conflictes que hi ha a Europa? Què vagin a Catalunya, a veure què és el que està passant, els observadors internacionals. Perquè els catalans tenen el seu punt de vista i jo els escolto”, explica.

Publicitat

Ortega diu que a Catalunya “hi va haver unes eleccions i després hi va haver una persecució, un empresonament” i assenyala que “hi ha catalans presos encara allà a Madrid”, però “cap organisme de drets humans a Europa o les Nacions Unides s’ha preocupat pel que està passant a Catalunya”, assegura.

Vídeo de La Vanguardia:

Et pot interessar  Verge critica que cap país s'hagi oposat l'Aràbia Saudita presideixi l'òrgan de l'ONU encarregat de promocionar els drets de les dones
Publicitat

Opinió

Minut a Minut