Edició 1768

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 29 de maig del 2023
Edició 1768

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 29 de maig del 2023

VÍDEO | El govern d’Ayuso impedeix al ministre Bolaños pujar a la tribuna per la desfilada del Dos de Maig

L'entorn de la presidenta madrilenya veta l'accés al ministre de la Presidència i l'acusa de "provocar" amb la seva presència

|

- Publicitat -

L’equip de protocol de la Comunitat de Madrid, que presideix Isabel Díaz Ayuso, ha impedit l’accés del ministre de la Presidència, Félix Bolaños, a la tribuna amb motiu de la desfilada militar per la festivitat madrilenya del Dos de Maig.

Publicitat

Enguany, el govern d’Ayuso ha confrontat el govern espanyol i, segons informa RTVE, no ha convidat Pedro Sánchez. Sí que ha fet arribar la invitació a la ministra de Política Territorial i portaveu de l’Executiu, Isabel Rodríguez i a la ministra de Defensa, Margarita Robles.

Tensió i retrets

El moment de tensió s’ha produït quan Bolaños, decidit, ha intentat accedir a la tribuna i li han barrat el pas. “El ministre d’Espanya ha de pujar”, ha argumentat un dels acompanyats de Bolaños sense èxit. Finalment, el ministre de la Presidència ha seguit l’acte des de baix.

La cap de Protocol de la Comunitat de Madrid, Alejandra Blázquez ha defensat l'”organització perfectament establerta”, remarcant que ja hi havia “una ministra” i que estaven “complint tota la normativa respecte a la representació institucional”. Tanmateix, al govern espanyol no li ha fet gens de gràcia.

Et pot interessar  La darrera bajanada d'Ayuso: equipara il·legalitzar Bildu al 155 perquè "es va aplicar i va salvar un moment terrible"
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió