Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

[Vídeo] El feixisme prepara actes i misses d’exaltació del cop d’estat del 18 de juliol

|

- Publicitat -

Els seguidors del partit feixista España 2000, el Movimiento Católico Español i Comunión Tradicionalista Carlista reivindicaran el cop d’estat de 1936 en una mena de sopar d’estiu fatxa celebrat a València. Com explica Público, els promotors no volen fer públic el nom de l’establiment, però ja asseguren que serà una trobada d'”ambient patriòtic” pel preu de 25 euros.

Esther Romero, delegada d’España 2000, lamenta en un vídeo publicat a les xarxes que “és possible” que “sigui l’últim acte” que poden celebrar exaltant el franquisme per culpa de la Llei de Memòria Democràtica. “Un atac directe a les nostres llibertats i drets fonamentals”, comenten sense cap vergonya en un comunicat. Una norma que, a més, compta “amb suport de comunistes, separatistes i proetarres”.

Publicitat

Resaran per Franco i els requetès

Una església de Sevilla i el Valle de los Caídos acolliran misses i actes franquistes. De fet, la Junta Regional de la Comunió Tradicionalista Carlista (CTC) ha programat una “jornada de record i homenatge” per recordar l’aniversari de la mort de Carles VII i homenatjar l’Alzamiento Nacional “que va donar origen a la Croada de 1936, on tants requetès van lliurar la seva sang per Déu i per Espanya”.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut