Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

[Vídeo] Càntics franquistes i banderes espanyoles: Vox passeja el feixisme pels carrers de Budapest

|

- Publicitat -

Una manifestació de suport al primer ministre feixista Víktor Orbán ha omplert els carrers de Budapest durant la Diada Nacional d’Hongria, segons informa 324. Entre els seguidors, hi ha el sindicat espanyol Solidaridad, responsable que s’hagin vist banderes espanyoles i s’hagin sentit càntics franquistes com l’himne de la Falange i consignes a favor del líder de Vox, Santiago Abascal.

De fet, és el partit d’extrema dreta qui, l’any 2020, va promoure el sindicat. Comparteixen moltes idees i també membres com Rodrigo Alonso, secretari general del sindicat i portaveu de Vox a Andalusia. També forma part de Solidaridad Jorge de la Hera, vinculat al grup feixista Hogar Social Madrid.

Publicitat

Jordi Borràs, fotoperiodista especialitzat en extrema dreta, ha detallat que hi ha un interès creixent pels sindicats dins els cercles ultres espanyols, ja que és una manera d’apropar-se a la classe treballadora. “A Vox li ha anat molt bé impulsar aquest sindicat perquè el poden fer servir com a punta de llança per a reivindicacions de caire més obrerista, que precisament és d’on coixeja el partit”, ha explicat a TV3.

Et pot interessar  El PP i Vox endureixen el genocidi cultural al País Valencià: el valencià deixa de ser obligatori a l'ensenyament
Publicitat

Opinió

Minut a Minut