Edició 2098

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 23 de abril del 2024
Edició 2098

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 23 de abril del 2024

[Vídeo] Boye explica que portaran a la justícia belga la sortida de to de Borrell contra Flandes

|

- Publicitat -

Gonzalo Boye, advocat del president Carles Puigdemont, Toni Comín i Lluís Puig ha explicat avui en directe durant una entrevista a ‘Els Matins’ de TV3 que han posat en coneixement de la justícia belga les paraules de l’Alt representant de la Unió Europea per a Afers exteriors i Política de Seguretat, Josep Borell.

Boye ha titllat les declaracions de “gravíssimes” però també ha fet burla de l’exministre d’exteriors espanyol “només pot ofendre aquell que pot i Borrell es desprestigia a si mateix i el càrrec que ocupa”. L’advocat ha recordat que el càrrec que ostenta el polític també representa a la justícia belga com a “cap de la diplomàcia europea”.

Publicitat

“Unir diplomàcia i Borrell són dos conceptes difícils per no caure en contradiccions” ha fet mofa el lletrat sobre Borrell. En aquest sentit ha dit que el que ha dit el polític sobre els seus clients pot ser “un dany reputacional i possibles injúries i calumnies respecte a Puigdemont, Comíns i Puig”. Malgrat la gravetat dels fets, Boye reconeix que “aquest senyor ens té acostumats a fets gravíssims”.

Et pot interessar  El periodista Jesús Rodríguez i l'empresari Josep Campmajó s'exilien a Suïssa per la investigació del Tsunami Democràtic
Publicitat

Opinió

Minut a Minut