Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

[Vídeo] Alfonso Guerra destapa que la justícia espanyola prevarica

|

- Publicitat -

Un dels homes més casposos i ultraunionistes del panorama socialista espanyol actual, Alfonso Guerra ha confirmat el que les clavegeures de l’Estat han intentat tapar durant dècades: que la justícia espanyola prevarica.

Un dels homes més casposos i ultraunionistes del panorama socialista espanyol actual, Alfonso Guerra ha confirmat el que les clavegueres de l’Estat han intentat tapar durant dècades: que la justícia espanyola prevarica.

Publicitat

L’exvicepresident del Gobierno amb Felipe González, en una trobada a les oficines de la firma internacional d’advocats Ashurst, el passat 19 de novembre, oferia unes declaracions que van passar desapercebudes per la premsa però que ara s’han fet virals a les xarxes.

El creador de la frase “hemos planchado el Estatut” explica una història que evidencia que la justícia espanyola està controlada per la política i evidencia que Espanya no és un Estat de dret, ja que no hi ha separació real de poders.

Guerra narra què va passar quan el Gobierno de Zapatero el 2004 va aprovar la Llei de Violència de Gènere. El socialista assegura que “aquesta llei era clarament inconstitucional” perquè penalitzava diferent un home i una dona per cometre el mateix delicte. Revela que va parlar amb el president del Tribunal Constitucional que li va assegurar que no s’aprovaria per anar en contra de l’article 14 de la Constitución.

Però llavors explica que el tribunal va rebre fortes pressions per aprovar-la: “ho entenc com a persona, no com a polític” però el que acaba certificant és la prevaricació del TC:

Et pot interessar  El TC desestima el recurs de Junqueras contra la decisió d'excloure'l de les eleccions generals del 2019
Publicitat

Opinió

Minut a Minut