Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

[Vídeo] Això no és sedició? Policies espanyols “declaren la guerra” al Gobierno

|

- Publicitat -

Avui, el sindicat majoritari de la Policía Nacional espanyola ha convocat una manifestació a les portes del Congreso. Jusapol, de marcat to d’ultradreta, ha campat com si estigués a casa seva durant la concentració ultra. Tal com us ensenyem al vídeo, s’han saltat el cordó policial (molts d’ells eren companys seus) i no ha passat res. Si haguessin estat independentistes, se’ls hagués acusat de desordres públics, desacatament a l’autoritat, danys i, per què no, sedició.

També han perseguit i increpat la diputada Laura Borràs de JxCat que ha hagut de sortir per un túnel del Congreso que evita passar pel carrer en negar-li la seguretat a la qual té dret com a diputada.

Publicitat

Però el més greu de tot han estat les amenaces de Jusapol a l’Estat i al Gobierno. Tal com es pot veure en aquest vídeo, una de les cares més reconegudes del sindicat, el policia que era YouTuber i oferia al seu canal discursos d’odi contra els catalans o els immigrants, juntament amb un altre policia amb la cara tapada han amenaçat amb una “guerra” si no es feien cas a les seves peticions perquè, segons ells, els policies “ja no tenen por”.

On és el Tribunal Suprem i la Fiscalia per acusar-los i condemnar-los de sedició?

Publicitat

Opinió

Minut a Minut