Dimarts, 2 de juny de 2020 - Edició 677
La República

[Vídeo] Això no és sedició? Policies espanyols “declaren la guerra” al Gobierno

Per molt menys els Jordis són a presó: El sindicat ultra JUSAPOL amenaça amb violència si no es fan cas a les seves demandes

Redacció
Redacció 03/03/2020
Una imatge de la concentració de Jusapol a les portes del Congrés aquest 3 de març del 2020. (Vertical)

Avui, el sindicat majoritari de la Policía Nacional espanyola ha convocat una manifestació a les portes del Congreso. Jusapol, de marcat to d’ultradreta, ha campat com si estigués a casa seva durant la concentració ultra. Tal com us ensenyem al vídeo, s’han saltat el cordó policial (molts d’ells eren companys seus) i no ha passat res. Si haguessin estat independentistes, se’ls hagués acusat de desordres públics, desacatament a l’autoritat, danys i, per què no, sedició.

També han perseguit i increpat la diputada Laura Borràs de JxCat que ha hagut de sortir per un túnel del Congreso que evita passar pel carrer en negar-li la seguretat a la qual té dret com a diputada.

Però el més greu de tot han estat les amenaces de Jusapol a l’Estat i al Gobierno. Tal com es pot veure en aquest vídeo, una de les cares més reconegudes del sindicat, el policia que era YouTuber i oferia al seu canal discursos d’odi contra els catalans o els immigrants, juntament amb un altre policia amb la cara tapada han amenaçat amb una “guerra” si no es feien cas a les seves peticions perquè, segons ells, els policies “ja no tenen por”.

On és el Tribunal Suprem i la Fiscalia per acusar-los i condemnar-los de sedició?

Relacionats