Edició 2063

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 19 de març del 2024
Edició 2063

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 19 de març del 2024

Valtonyc: “Com més temps passi millor perquè així els Borbons en fan alguna de nova”

|

- Publicitat -

El Tribunal d’Apel·lació de Gant no va resoldre ahir el cas de l’extradició del cantant Josep Miquel Arenas, àlies Valtònyc, sinó que va decidir presentar una pregunta prejudicial al Tribunal Constitucional belga per saber si el cas del raper s’emmarca en la llibertat d’expressió.

El fet que la resolució judicial es vagi allargant, és el segon cop que es posposa la decisió, és un fet positiu pel mateix protagonista. El raper considera que “està bé que passi això perquè els Borbons cada dia que passen en fan alguna de nova, tot el que sigui guanyar temps ja ens va bé”.

Publicitat

De fet, Valtonyc assegura que se l’ha condemnat “per fer un spoiler quan vaig dir que els Borbons són uns lladres i uns mafiosos”. “Com ha passat amb Lluís Puig, a Bèlgica s’ha declarat incompetent el Suprem espanyol i no em faria res demostrar que també ho són l’Audiència Nacional i el Constitucional espanyol”.

Et pot interessar  Valtònyc esclata contra la vergonyosa condemna d'Alves: "Pagar per reduir la condemna i que sigui més baixa que la de Hasél"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut