Edició 2102

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024
Edició 2102

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024

Ursula Von der Leyen no s’atreveix a anar a Espanya per la situació de la pandèmia

|

- Publicitat -

La picabaralla entre Madrid i el Gobierno, les dades alarmants de la Comunitat de Madrid sobre la pandèmia i la polèmica sobre la reforma del CGPJ han fet que una de les màximes representants de la Unió Europea no hagi tingut gens clar viatjar a Espanya.

El Gobierno va anunciar el passat dimarts que la conferència de presidents autonòmics a la qual tenia previst assistir la presidenta de la Comissió Europea se celebrarà de forma telemàtica el 26 d’octubre, i no de forma presencial al Senat com estava previst.

Publicitat

La visita de Von der Leyen a Madrid estava a l’agenda fins aquest mateix dilluns. Però la portaveu de l’Executiu espanyol, María Jesús Montero, va informar que la cita s’ha cancel·lat i que la reunió se celebrarà per videoconferència donada l’evolució de la pandèmia.

Així doncs, Espanya, el primer país de la UE a superar el milió de positius confirmats i on les dades de la pandèmia són de les pitjors de l’euroregió, han fet decidir a Von der Leyen a no trepitjar sòl madrileny. Un nou toc a la Marca Espanya.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut