Dissabte, 1 d'abril de 2023 - Edició 1710
La República

Una revista internacional situa una catalana com la dona més influent del món en tecnologia el 2020

Analytics Insight premia la vicepresidenta de NetApp per “la trajectòria i la visualització de la dona en la tecnologia”

Agències 14/12/2020
Anna Navarro Descals | Exteriors.cat

La catalana Anna Navarro és la dona més influent del món en l’àmbit de la tecnologia el 2020, segons Analytics Insight. La revista especialitzada en informació sobre el sector tecnològic i l’anàlisi de la big data ha premiat la vicepresidenta de NetApp, l’empresa número 1 a escala global en emmagatzematge de dades i amb seu a Silicon Valley

El portal Exteriors.cat ho ha anunciat aquest dilluns explicant que l’executiva ha rebut la distinció per la seva “trajectòria professional, la contribució a l’enginyeria global i per a visualitzar la dona en l’àmbit de la tecnologia”.
La revista li dedica una portada i una entrevista i a més, també inclou una llista amb una desena de dones influents al món. “Hi ha moltíssimes dones arreu del món i de diversos àmbits professionals que també mereixen aquesta distinció, però m’ha tocat a mi i em sento molt emocionada”, ha declarat Anna Navarro -Anna N. Shlegel és el seu nom professional- a Exteriors.cat.

L’executiva d’Olot és la cap de Women in Technology juntament amb diverses directives més, i està especialitzada en estratègies de contingut i globalització dins el sector tecnològic. Actualment és la vicepresidenta de NetApp i lidera un equip format per dos-cents professionals, des d’enginyers fins a escriptors tècnics, passant per comunicadors.