Dilluns, 5 de desembre de 2022 - Edició 1593
La República

Una periodista de la premsa anglesa creu que l’hora de la migdiada és la millor per iniciar una guerra contra Espanya per Gibraltar

Si tot just aquesta tarda us explicàvem el ridícul que ha fet Espanya davant la UE i el Regne Unit amb amenaçar que vetarà el Brexit quan els seus vots […]

Gerard Sesé 23/11/2018

Si tot just aquesta tarda us explicàvem el ridícul que ha fet Espanya davant la UE i el Regne Unit amb amenaçar que vetarà el Brexit quan els seus vots no són necessaris, ara us hem d’explicar que la pèrdua de respecte que genera el Gobierno internacionalment ha arribat fins i tot a la premsa anglosaxona.

La reputada periodista Julia Macfarlane, que ha treballat per la BBC i la CNN i ara és la corresponsal des de Londres per la ABC i col·labora a Forbes, ha fet una piulada que evidencia la burla que és per al Regne Unit l’Estat espanyol.

Macfarlane “If we do go to war with the Spanish, we should do it in the afternoon when they’re all having siesta” ha sentenciat la periodista. La traducció ve a dir que creu que l’hora de la migdiada és la millor per iniciar una guerra contra Espanya per Gibraltar.