Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

Una empresa xinesa ven 1 milió de mascaretes a Alemanya i no a Espanya per por que l’exèrcit espanyol se les quedés

|

- Publicitat -

El Gobierno de Pedro Sánchez, que està gestionant de manera nefasta la crisi provocada per la pandèmia del nou coronavirus, ha perdut l’oportunitat d’adquirir, ni més ni menys, un milió de mascaretes.

El motiu? La reputació de la Marca España. L’empresa xinesa encarregada de la transacció internacional de la mercaderia sanitària de protecció va témer que l’exèrcit espanyol es quedaria el material i no el repartiria a la població. És per això que va acabar preferint vendre un milió de mascaretes a Alemanya, que li oferia més garanties.

Publicitat

Tal com explica l’ABC fent referència a fonts del ministeri de l’interior, a partir d’ara, el Gobierno es veurà obligat a oferir garanties que no confiscarà material d’aquest tipus als venedors després que l’executiu de Pedro Sánchez donés l’orde de requisar material sanitari com les mascaretes.

Per exemple, el dijous agents de la Policia Nacional espanyola van requisar només a Fuenlabrada 19.600 màscares, 12.880 ampolles de solucions hidroalcohòliques, 1.280 ulleres protectores, 498.000 guants de nitril, 468 ampolles d’alcohol i 150 bates sol ús.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut