Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

Un nou àudio de Villarejo diu que dinava amb regularitat amb Manuel Marchena

|

- Publicitat -

Tots els casos relacionats amb l’excomissari José Manuel Villarejo, l’Operació Tandem, la Kitchen o la Gurtel, entre d’altres, segueixen aflorant tota la porqueria d’aquest estat corcat que és l’espanyol, amb una democràcia podria i unes clavegueres fent i desfent al seu antull.

Una nova gravació de Villarejo revela que l’excomissari tenia dinars mensuals amb el president de la Sala Segona del Tribunal Suprem, Manuel Marchena, magistrat que ha redactat la venjança en forma de sentència contra els presos polítics al judici farsa.

Publicitat

La conversa es produeix el febrer de 2017 en un bar madrileny entre Villarejo, l’empresari Adrián De la Joia i el llavors director del Centre d’Intel·ligència contra el Terrorisme i Crim Organitzat (CITCO), José Luis Olivera.

Durant la trobada, tal com transcriu elconfidencialdigital.com, Villarejo es mostra preocupat pels casos que comencen a saltar als mitjans que el poden descobrir, com el del Pequeño Nicolas o l’apunyalament de la doctora Elisa Pinto. L’excomissari explica els àpats que solen fer “cada mes o cada dos mesos” a la qual acudeixen “Costa, Catalá, Alfonsito i Manuel Marchena”.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut