Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

Un article The Guardian parla del joc brut dels Estats contra Catalunya

|

- Publicitat -

Tot just ahir us oferíem una entrevista en profunditat amb Eric Merola, el director, productor i guionista del documental ‘Andorra Hustle’ (L’estafa d’Andorra) on repassàvem tots els punts de rellevància del seu últim film que ja és tot un fenomen viral a Catalunya.

Avui ens trobem que l’èxit del film segueix trencant fronters i ara el prestigiós diari britànic The Guardian hi dedica un article i, a més, adjunta la versió en anglès del documental.

Publicitat

Al text s’hi fa referència a “les tàctiques utilitzades pel govern dels EUA per interrompre el moviment independentista de Catalunya i la cara moderna de l’intervencionisme nord-americà”. A més, resumeix el film: “La pel·lícula explica com s’utilitza la disposició 331 com a arma política per protegir els interessos nord-americans i soscavar les amenaces naixents, com la independència catalana. És un examen forense de les circumstàncies del tancament del banc que intenta il·lustrar la magnitud de la influència mundial nord-americana i establir la innocència dels polítics catalans al centre de l’escàndol”.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut