Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024
Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024

Un alt càrrec d’Andalusia assegura que “A la Setmana Santa vindran a priori persones sanes”

|

- Publicitat -

Diverses ambaixades s’han queixat al Ministeri d’Exteriors espanyol per haver permès les marxes del 8-M malgrat el coronavirus. Les manifestacions del Dia de la Dona van causar una enorme perplexitat en les delegacions europees a l’Estat espanyol, especialment a països com Itàlia, França o Alemanya.

Ara no sabem quina reacció tindran després d’escoltar les declaracions d’Immaculada Salcedo, coordinadora del grup de seguiment del coronavirus a la Junta de Andalucía, que defensa la celebració dels actes religiosos i massius de Setmana Santa.

Publicitat

Salcedo ha arribat a assegurar er evitar-ne la prohibició que li consta que “les confraries ja han pres mesures extraordinàries” i que “a la Setmana Santa vindran a priori persones sanes”.

Unes declaracions de nul fons científic i que, a més, els experts en Medicina Preventiva ja han demanat evitar aglomeracions i actes massius.

L’economista Xavier Sala-i-Martín feia mofa a Twitter:

Et pot interessar  Andalusia no es cansa de perseguir Catalunya: la Junta ja prepara un recurs d'inconstitucionalitat contra la llei d'amnistia
Publicitat

Opinió

Minut a Minut