Dijous, 24 de setembre de 2020 - Edició 791
La República

Torra revela que el Rei ve el dilluns a Catalunya i li recorda que hi ha restriccions

Només realitzarà una part de les visites que tenia previstes a Catalunya, segons fonts del Palacio de la Zarzuela

Redacció
Redacció 17/07/2020
Pla americà del rei Felip VI saludant el president de la Generalitat, Quim Torra, en l'acte d'estat per les víctimes de la covid-19 el 16 de juliol del 2020 (horitzontal)

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha revelat aquest divendres que el Rei Felipe VI visitarà Catalunya el pròxim dilluns i ha recordat a la Casa Reial que aquest mateix divendres el Govern han dictat una sèrie de restriccions i recomanacions en diverses zones de Catalunya.

Així doncs, es confirma que Felipe VI visitarà dilluns Santa Maria de Poblet (Tarragona) però ajorna l’agenda que tenia prevista a Barcelona per la situació sanitària. Fonts del Palacio de la Zarzuela han explicat a l’ACN que el monarca només realitzarà una part de les visites que tenia previstes a Catalunya per al dilluns 20 de juliol després que el Govern hagi endurit el confinament a la capital catalana. El cap d’Estat tenia programades visites al Cercle d’Economia, a la Sagrada Família i al Barcelona Supercomputing Center però finalment ho ajorna i només mantindrà una part de l’agenda que tenia a Catalunya, concretament a Santa Maria de Poblet.

Mobilitzacions en contra

Els partits independentistes catalans han donat suport, així com ANC i Òmnium, a les mobilitzacions convocades per a mostrar el rebuig del Borbó a Catalunya. CDRs i diferents col·lectius a través de les xarxes estaven pendents de concretar dia i hora per a dur a terme les seves convocatòries.

Relacionats