Edició 2102

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024
Edició 2102

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024

Torra revela que el Rei ve el dilluns a Catalunya i li recorda que hi ha restriccions

|

- Publicitat -

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha revelat aquest divendres que el Rei Felipe VI visitarà Catalunya el pròxim dilluns i ha recordat a la Casa Reial que aquest mateix divendres el Govern han dictat una sèrie de restriccions i recomanacions en diverses zones de Catalunya.

Així doncs, es confirma que Felipe VI visitarà dilluns Santa Maria de Poblet (Tarragona) però ajorna l’agenda que tenia prevista a Barcelona per la situació sanitària. Fonts del Palacio de la Zarzuela han explicat a l’ACN que el monarca només realitzarà una part de les visites que tenia previstes a Catalunya per al dilluns 20 de juliol després que el Govern hagi endurit el confinament a la capital catalana. El cap d’Estat tenia programades visites al Cercle d’Economia, a la Sagrada Família i al Barcelona Supercomputing Center però finalment ho ajorna i només mantindrà una part de l’agenda que tenia a Catalunya, concretament a Santa Maria de Poblet.

Publicitat

Mobilitzacions en contra

Els partits independentistes catalans han donat suport, així com ANC i Òmnium, a les mobilitzacions convocades per a mostrar el rebuig del Borbó a Catalunya. CDRs i diferents col·lectius a través de les xarxes estaven pendents de concretar dia i hora per a dur a terme les seves convocatòries.

Et pot interessar  El turisme a Catalunya ja supera en un 3,4% les xifres prepandèmia: el primer trimestre tanca amb més de 2 milions de visitants estrangers
Publicitat

Opinió

Minut a Minut