Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

Toni Comín: “L’europeisme a Catalunya haurà tingut un gran resultat”

|

- Publicitat -

Toni Comín, número dos de Lliures per Europa, ha comparegut des de Brussel·les per a fer una primera valoració sobre la nit electoral. El català no ha pogut parlar encara dels resultats perquè no s’han fet públics fins a que Itàlia no tanqui els col·legis, però sí que ha afirmat que “tenim molt bones sensacions”.

Comín ha afegit que “l’independentisme s’hi juga molt amb el que passi a la resta d’Europa” i que els resultats que n’emanin “ens concerneixen molt directament”.

Publicitat

També ha volgut constatar que “els grans partits tradicionals baixen i en canvi pugen noves forces. Ens alegrem del resultat dels Verds i estem preocupats per l’augment de l’extrema dreta i euroescèptics”.

El número dos de Carles Puigdemont ha dit que “l’europeisme a Catalunya haurà tingut un gran resultat perquè nosaltres som europeistes” i ha volgut remarcar que el seu projecte “creu en una Europa integrada, dels ciutadans i sense fronteres”.

Et pot interessar  UGT demana "superar" el debat de l'amnistia i insta Junts a posicionar-se sobre la reducció de la jornada laboral
Publicitat

Opinió

Minut a Minut