Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

Tarragona entra al rànquing de les 52 destinacions per visitar el 2023, segons The New York Times

|

- Publicitat -

El diari nord-americà ‘The New York Times’ ja ha publicat la llista anual dels 52 llocs favorits del planeta per a gaudir i visitar durant aquest 2023. Tarragona entra al rànquing i, de fet, el diari novaiorquès la situa en el lloc número 31, per davant de destins com Madrid.

Segons explica el Diari de Tarragona, en destaca els seus atractius turístics i gastronòmics. “Un port marítim artístic poc conegut, ric en ruïnes romanes ben conservades i tapes delicioses”, resumeix el NYT. Així mateix, considera la ciutat una “rica alternativa cultural” a Barcelona, per la qual ha estat “eclipsada” durant molt de temps.

Publicitat

La periodista AnneLise Sorensen recorda que les ruïnes de Tàrraco van ser declarades patrimoni de la humanitat per la Unesco. “Converteixen la ciutat en un museu a l’aire lliure”, defensa.

Com avança el 324, la llista titulada “52 llocs on anar el 2023” està encapçalada per Londres, la capital del Regne Unit, una ciutat que considera “en transició” i que “continua juxtaposant velles tradicions i noves possibilitats”. “Té coses a oferir als amants de la cultura, la història, l’art i la vida nocturna”.

Et pot interessar  Denuncien l'actuació "repressiva" de la Generalitat que vol ratificar la pena dels condemnats per protestes a Tarragona
Publicitat

Opinió

Minut a Minut