Edició 2102

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024
Edició 2102

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024

Tamara Carrasco creu que el paper d’ERC a Madrid ha estat “vergonyós”

|

- Publicitat -

Una de les persones que ha rebut en primera persona i de ben a prop la repressió i la virulència de l’Estat contra els independentistes, Tamara Carrasco, ha esclatat davant el paper d’Esquerra al Congreso de la mà de Gabriel Rufián.

L’activista, que ha estat condemnada a no sortir del seu poble, Viladecans, per ordre judicial i que va ser acusada de terrorisme per a pertànyer a un CDR, ha volgut opinar sobre els intensos intents d’ERC de fer president Pedro Sánchez i de salvar les esquerres espanyoles amb un tuit.

Publicitat

“És vergonyós” ha escrit. “Fan mans i mànigues per investir un govern espanyol. No vaig veure aquest esforç per investir al President Puigdemont” en referència a la negativa de Roger Torrent a investir el president telemàticament i que tot el grup republicà no va voler davant les amenaces de l’Estat i les recomanacions dels lletrats del Parlament, més papistes que el Papa.

Tamara conclou: “Em sembla que ha quedat tot molt clar” en relació a la renúncia de l’1-O d’ERC i a tornar a fer autonomisme desacomplexadament.

Et pot interessar  ERC no vol posar "terminis" a la celebració del referèndum i admet que abans cal "acumular forces"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut