Edició 2098

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024
Edició 2098

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024

Surt a la llum un altre contracte sanitari de 600.000 euros que compromet Ayuso

|

- Publicitat -

Les irregularitats comeses pel Govern de la Comunitat de Madrid aprofitant la pandèmia semblen no tenir fi. El diari Público ha revelat que l’executiu d’Isabel Díaz Ayuso va executar un contracte d’emergència per valor de 600.000 euros el juliol de 2020 per instal·lar 300 sistemes 3D de control d’aforament als centres de salut. Dos anys després, no hi ha rastre de les instal·lacions.

La gestió d’aquest tràmit és opaca i sospitosa. Pràcticament, no hi ha documents públics sobre el contracte i, els pocs que hi ha, ni tan sols s’especifiquen com es va dur a terme ni en quins centres. Segons explica Público, s’han posat en contacte —sense èxit— amb Mantenimiento Electromédico S.A, l’empresa que va rebre el sucós import.

Publicitat

Per la seva banda, la Conselleria de Sanitat de la Comunitat de Madrid assegura que “es van arribar a adquirir i a instal·lar” i que “aquests consten de sensor a la porta d’entrada i pantalla per a graficar les dades (situada en la Unitat Administrativa)”. Tanmateix, no ofereix proves d’això.

 

Publicitat

Opinió

Minut a Minut