Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024

Sense vergonya: Nou cas de portes giratòries en plena crisi

|

- Publicitat -

Sense vergonya i a cara destapada. La vella política segueix imparable i no queda afectada per la pandèmia del nou coronavirus. I és que en plena crisi per la Covid-19 ens hem trobat amb un nou cas de portes giratòries. De fet, el virus ha estat la coartada: es tracta de l’exministra d’Ocupació i Seguretat Social del PP, Fátima Báñez que ha fitxat pel patronat de la Fundació CEOE per gestionar un nou projecte on es coordinaran les aportacions que facin les empreses per la crisi del coronavirus Covid-19.

A mitjans l’any passat, la CEOE ja va anunciar la incorporació de l’exministra d’Ocupació com a assessora del president de la patronal, Antonio Garamendi. Ara fa un pas més i tindrà més responsabilitats en l’organització empresarial.

Publicitat

En un comunicat recollit per Publico, la patronal espanyola va informar d’aquesta nova iniciativa denominada “Empresas que ayudan” de la qual s’encarregarà la seva Fundació.

Et pot interessar  El PP no perd el temps i porta a la JEC la presentació de l'informe sobre el referèndum, abans fins i tot que tingui lloc
Publicitat

Opinió

Minut a Minut