Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

Sánchez prohibeix a Iglesias anar a la presó per negociar amb Junqueras els Pressupostos

|

- Publicitat -

Pablo Iglesias té un paper galdós en l’intent del Gobierno d’aprovar els Pressupostos Generals de l’Estat espanyol. Que l’executiu del qual forma part pugui pactar els comptes públics amb Ciudadanos seria un revés important a la seva formació i als ideals que defensa.

És per això que intenta fer contrapès als socialistes i acostar-se políticament a Esquerra. Fins i tot, segons explica ElConfidencialDigital va plantejar-se l’opció d’anar a Lledoners a reunir-se amb Oriol Junqueras.

Publicitat

Una opció que va quedar totalment descartada: l’equip del president Pedro Sánchez li hauria deixat molt clara una idea: aquesta reunió no era possible.

El plantejament va ser rebutjat immediatament per la vicepresidenta Carmen Calvo, que va destacar que calia evitar qualsevol escenificació que es pogués interpretar com un suport als presos polítics.

La socialista hauria esbroncat el de Podemos dient-li que aquest tipus de trobades, que ja va protagonitzar Iglesias en plena negociació dels Pressupostos de 2019, “es poden fer quan un no pertany al Gobierno, però no quan se’n forma part”.

Et pot interessar  El PSOE i la Moncloa obvien l'advertència de Puigdemont i reclamen un govern d'Illa encara que sigui en minoria
Publicitat

Opinió

Minut a Minut